Food Talks, 6 dec, Helsingborg

Onsdagen den 6 december deltog Forget Foundation vid Food Talks i Helsingborg. En heldag med inspirerande föreläsningar, workshops, möten, speed-meetings, utställare, nätverkande och mingel på temat måltidsutveckling. Bland föredragshållarna märktes bl a Lars Gunnarsson från IKEA Food Services AB, Mats-Eric Nilsson, journalist och matskribent och Tareq Taylor, krögare och TV-kock. En gemensam nämnare bland besökarna var bl a intresset att äta för att må bra.

Under dagen fanns möjlighet att delta i Forget Foundations utlottning av ett signerat ex av kokboken Björn Frantzén lagar mat för sugna diabetiker och annat folk. Björn är kock, framgångsrik krögare och pappa till Leiah som fick diabetes vid tre års ålder.

Grattis Angelo Lundqvist som vann boken!

Kontakta oss

Skicka ett meddelande så återkommer vi så snart vi kan. Ha en bra dag.

Not readable? Change text. captcha txt