Tillsammans mot diabetes, 11-12 nov på Väla

Helgen den 11-12 november sätter vi fokus på diabetes på Väla. Vid Stora Torget på Väla finns diabetessköterskor och representanter för arrangörsorganisationerna på plats för att öka kunskapen om diabetes i olika former, prata om vilken inverkan kost och motion kan ha, svara på frågor, med mera. Det finns också möjlighet att göra enkla test för att se om man ligger riskzonen för diabetes.

Under söndagen får vi besök av artisten Hasse Andersson (kl 12.00-13.00 och 14.00-15.00) som lever med diabetes typ 2 sedan 30 år tillbaka och diabetesforskaren Albert Salehi som gör framsteg inom diabetesforskningen.

Tillsammans Mot Diabetes är ett arrangemang i samarbete mellan vår kampanj Forget Diabetes, Barndiabetesfonden och Diabetesföreningen i Helsingborg.

Läs mer om: barndiabetesfonden.se och diabetes.se

Swisha mot diabetes

Tillsammans mot diabetes är också en gemensam insamling till förmån för diabetesforskningen där alla insamlade medel, oavkortat, delas lika mellan och Barndiabetesfonden, Diabetesförbundet och insamlingen Forget Diabetes.

Kontakta oss

Skicka ett meddelande så återkommer vi så snart vi kan. Ha en bra dag.

Not readable? Change text. captcha txt